Tag: mercedez-Benz

Recent Post

Modeli i ri i Mercedes-Maybach qe asnje nuk mund te blej

  Kur nje marke e konsoliduar dhe me shtrirje globale sic eshte Mercedez takon simbolin e luksit

Arsyeja pse ne shqiptarët kemi fiksim benzat (Video)

Mercedez Benz nuk shteron kurrë së krijuari, evoluari dhe suprizuari. Pavarësisht viteve të shumt

Mercedes-Benz E400 Cabriolet – Panairi Ndërkombëtar i Makinave të 2018 në Kanada

Duke ditur dashurinë e Shqiptarëve për Benz-at, do e fillojmë prezantimin e makinave që kemi par