Tag: mini

Recent Post

E pabesueshme! Ky është çmimi i një Mini klasik elektrik

Shumë kompani të ndryshme si David Brown Automotive por edhe BMW kanë tentuar dhe kanë ndërtuar

Çfarë nuk shkon me këtë Mini?

  Koha kur ky Mini klasik bënte bujë, lëvizja me bateri ishte diçka e pakonceptueshme. Makin