Tag: motorra

Recent Post

Triumph Speed Triple 1050, Motorri që i ka rezistuar kohës

Kur u nxorr në shitje për herë të parë në 2005 ky motorr ishte një sukses i jashtëzakonshëm.

Kush janë motorrat më të rinj të Ducati-t për vitin 2018?

  Ducati është e njohur nga garat MotoGP, por ajo nuk prodhon motorra vetëm për pista. Më p

Një Harley-Davidson për 9 veta!(Video)

Mirë e lexuat, 9 veta dhe nuk është gabim drejtëshkrimor.  Nëoftëse dikush do t’ju thoshte q

Sfera e Vdekjes (Video) – Mos e shikoni nëqoftëse keni probleme me zemrën.

Jo, nuk është menyrë torturimi të persekutuarëve. Ky kafaz sferik është një sport dhe jo me k