Tag: mustang

Recent Post

Mahnitëse! Ford Mustang Shelby GT350 vjen me risi të reja

Ford ka nxjerrë lajmin se Mustang GT350 do të përmirësohet në aerodinamikë, goma, amortizatorë

Mustang Bullit 2019, fillojnë porositë për versionin legjendar

Ford ka hapur librin e porosive për Mustang Bullitt 2019 dhe konfirmoi që  ky version përkujt