Tag: off road

Recent Post

Bruder EXP-4, perfekt për udhëtime me terrenet e vështira

Jeni gati për udhëtime me terrene të vështira? Bruder EXP-4 po. Ju prezantojmë më një mjet eks

Mjeti që nuk njeh pengesa(video)

Kjo monstër quhet Sherp ATV, një mjet për të gjitha llojet e terreneve. E krijuar nga një kompan

Mercedes G-Class 2019, i pershtatet terrenit dhe shijes Shqiptare(video)

Mercedes G-Class, makina luksoze për  Off-road, gjithmonë ka qenë konsideruar si një ikonë