Tag: permiresim

Recent Post

Amortizatoret e gjenerates se re, zgjidhja perfekte për rruget e Shqiperisë(video)

Kompania Clear Motion, e cila ka zyrat në Boston, Amerikë dhe është filjal i MIT, ka zhvilluar nj