Tag: Porsche Panamera

Recent Post

Këto janë modelet më të shitura nga Porsche gjatë vitit 2018

Disa kompani makinash luksoze dhe sportive kanë publikuar shitje rekord gjatë vitit 2018. McLaren,

20 Supermakina që blejnë për herë të parë adoleshentet e pasur.

Zakonisht  njerëzit që marrin patentën për herë të parë, fillojnë të ngasin makinën e