Tag: seat

Recent Post

Audi i ri A1 do të ndërtohet në Spanjë

Komapnia SEAT ka njoftuar se do  do të ndërtojë Audi-n e ri Ai Sportback. Makina e re gjerman

Premiera e Markës së re CUPRA

  Marka CUPRA është një projekt i rëndësishëm për SEAT-in dhe presidentin e saj, Italiani