Tag: SHERP ATV

Recent Post

Mjeti që nuk njeh pengesa(video)

Kjo monstër quhet Sherp ATV, një mjet për të gjitha llojet e terreneve. E krijuar nga një kompan

SHERP ATV, “monstra” ruse e rrugës dhe e ujit

Automjeti SHERP ATV, është një “monstër” i  vërtetë që nuk njeh pengesa. Rrotat e SHE