Tag: shitje

Recent Post

Elon Musk parashikon që Ford-i nuk do ja dalë krizës së ardhshme.

Elon Musk po kapet prap me Ford-in. Nuk është sekret që Ford-i dhe Tesla kanë përplasje jo të r

Jaguar mund të ketë problem në prodhimin e makinave I-Pace

Hyrja në tregun e makinave elektrike nuk është dhe aq e thjeshtë sa mendonjë disa. Jaguar në mu

Renault Group po thyen rekord shitjesh në botë

Renault ka konfirmuar rekordin e ri të shitjeve për gjashtë mujorin e parë të vitit 2018. Bëhet

Mercedes-Benz thyen rekord shitjesh në Maj për herë të 63-të rradhazi. Shikoni modelet që kanë përformuar më mirë

Mercedes-Benz shiti 198.187 automjete në mbarë boten, duke vendosur një rekord të ri për muajn M

9 hapa për të shitur makinen tuaj shpejtë.

1.Njohja e tregut Dija është fuqi Prandaj dhe duhet të dini që: Makinat familjare edhe pse nuk ka