Tag: shpejtesi

Recent Post

Shpejtësia e Hennessey Vemom F5 është më shumë se 482km/h. Shikoni sa është saktesisht

Gjatë njoftimeve të mëparshme kompania Hennessey bëri të ditur se shpejtësia e makinës së re

Mahnitëse! Ford Mustang Shelby GT350 vjen me risi të reja

Ford ka nxjerrë lajmin se Mustang GT350 do të përmirësohet në aerodinamikë, goma, amortizatorë

Sfera e Vdekjes (Video) – Mos e shikoni nëqoftëse keni probleme me zemrën.

Jo, nuk është menyrë torturimi të persekutuarëve. Ky kafaz sferik është një sport dhe jo me k