Tag: Skoda

Recent Post

Skoda është duke planifikuar ndërtimin e një makine që mund të rivalizojë Nissan Juke

Skoda po planifikon ndërtimin e një makine e cila mund të bëhet një nga makinat më të suksessh

Besojeni ose jo, por kjo është një Skoda. Njihuni me makinën më të rrallë të garave që keni parë ndonjëherë

Ndoshta do ju duket e çuditshme por para 60 vitesh Skoda ka pasur një makinë garash, të bukur dhe

Mahnitëse! Ja sesi do të dukeshin makinat sportive të shndërruara në furgona

A e keni imagjinuar ndonjëherë sesi do të dukeshin makinat e markave si Bugatti, Porsche , Alfa Ro