Tag: Teknologji

Recent Post

Shikoni si vidhet një BMW i tipit të fundit duke përdorur teknologji të lartë(video)

Kur shikojmë makinat e reja, një nga gjerat që jemi të bindur që kanë, është siguria sepse me

E ardhmja e teknologjisë së jahteve.

 4K Ultra HD video Kete vit Monaco Yacht Show prezantoi disa nga superjahtet me teknologjine me

Cfare mund ti japë më shumë Google-i një makine Volvo?

Volvo shquhet si nga makinat më të sigurta në botë, dhe për të mbetur e tillë, sistemi i ndër

Huawei, makina e parë që drejtohet nga një smartphone

A do ta lejonit celularin tuaj të merrte përsipër drejtimin e makinës? Projekti i ri i Huawei Roa