Tag: Toyota

Recent Post

Kjo është arsyeja e bashkëpunimit ndërmjet Toyota dhe Bmw në modelet Z4 dhe Supra

Vendimi i Toyota-s për tu bashkuar me BMW në një projekt të pëbashkët për modelet e reja Z4/Su

Toyota Prius 2019 vjen me një pamje më sportive

Megjithëse Toyota Prius është një makinë që nuk ka lidhje fare me makinat sportive, disa pronar

Kjo është arsyeja e bashkëpunimit ndërmjet Toyota dhe Bmw në modelet Z4 dhe Supra

Vendimi i Toyota-s për tu bashkuar me BMW në një projekt të pëbashkët për modelet e reja Z4/Su

Toyota do të tërheqë nga tregu 1 milion makina në të gjithë botën për shkak të problemeve me airbag

Kompania japoneze e automjeteve, Toyota do të tërheqë nga tregu 1 milion makina në të gjithë bo

Toyota është duke planifikuar ndërtimin e një modeli Supra vetëm për gara

Ky lajm është konfirmuar nga kreu i inxhinierëve të Toyota Supra-s së 2019 Tetsuya Tada. Makina

Toyota konfirmon se do të krijojë një makinë super sportive, jo vetëm për pistë

Marka Toyota do të përdorë teknologjinë që u shfaq tek modeli TS050 që ishte dhe fituesi i &#82

Toyota prezanton modelin e jashtëzakonshëm, RAV 4 2019 në Nju Jork “Auto Show”

Me datën 28 mars makina e re Toyota RAV4, bëri debutimin e saj parë tek “Auto Show” që u