Tag: video

Recent Post

Rolls-Royce Cullinan nuk i trembet kodrave të rërës në Dubai (video)

  Rolls-Royce Cullinan ka bërë një punë tepër të madhe për të mos konisderuar modelin e

Dikur cilësohej si një nga makinat më të këqija në histori, por sot është shndërruar në të pandalshme në akull

Gjatë viteve 1980 makina Yugo u eskportua në Shtetet e Bashkuara por është një makinë e prodhua

Sfera e Vdekjes (Video) – Mos e shikoni nëqoftëse keni probleme me zemrën.

Jo, nuk është menyrë torturimi të persekutuarëve. Ky kafaz sferik është një sport dhe jo me k

Aston Martin, të bardhë apo… Red Bull?(Video)

Në videon më poshtë shikojme sesi një makinë Aston  DB11 kamoflohet në një Aston Martin Red B