Tag: volvo

Recent Post

Kamioni elektrik i ri i Volvos nuk ka vend për shofer

Marka Volvo nuk po qendron mbrapa por po i përgjigjet teknologjisë së fundit me kamionat elektrik

Cfare mund ti japë më shumë Google-i një makine Volvo?

Volvo shquhet si nga makinat më të sigurta në botë, dhe për të mbetur e tillë, sistemi i ndër

E para sendilje per femije me Airbag

  Nëse Volvo do prodhonte sendilje për makina, ato do të dukeshin kështu. Kompania Maxi-Cosi