Tag: VW

Recent Post

Drita që bejnë më shumë sesa të ndriçojnë, shikoni se çfarë risie ka sjell VW

Pyetja që kanë bër enxhinjeret e Volkswagen ka qenë shumë e thjeshtë: Si mund të përdorim ndr

Kërkesa enorme për hibridin Golf GTE, Volkswagen ndërprenë përkohësisht porositë shkaku i ngarkesës së prodhimtarisë

  Golf GTE duket se është shumë popullor, për t’i plotësuar të gjitha kërkesat Hibridi

Volkswagen I.D.R Pikes Peak gati për të thyer rekord

  Mesa duket çdo disa muaj Volkswagen zbulon nje model I.D concept dhe të gjitha këto I parap

Ekskluzive: VW Golf 8 2019 (Foto)

Nuk do ishte gabim po të thonim që modeli Golf i Volkswagen është nga më të përdorurit në Shq