Tag: Wi-Fi

Recent Post

Makinat Bentley do të pajisen me WIFI më të shpejtë dhe të sigurtë në botë

Nëse jeni një biznesmen dhe po shikoni të dhënat e biznesit në makinën tuaj përpara se të shk

Risia më e re teknologjike, tashmë mund të keni Wi-Fi në makinën tuaj

Shërbimi i Wi-Fi -s brenda  në makinë ka qënë një nga tiparet shtesë me të shquara që p