Tani edhe dronat mund të jenë e ardhmja e transportit

armir 0

Hidhini një sy këtij droni të projektuar për të mbajtur 2 njerëz në bord.
Në fakt ky dron duket si ndonjë mjet UFO-sh. ‘I.F.O’ ose ndryshe ‘Identified Flying Object’ është një dron fluturues 2 vendësh i projektuar nga kompania ‘Jet Capsule’.

Projekti tregon që mund të futeni brenda nëpërmjet një ashensori të vogël ndërsa mund të përballojë një kohëzgjatjeje fluturimi prej 70 minutash. Mund të kapë një shpejtësi maksimale prej 195 km/orë dhe në brendësi ka të përfshirë një parashutë në raste emergjente. Për momentin është thjesht një koncept.