Tani mund ta ktheni biçikletën tuaj të zakonshme në elektrike vetëm në 60 sekonda

armir 0

Rrota e Goorbital është një rrotë e gjitha elektrike e zëvendësueshme e cila i përshtatet të gjitha bicikletave. Mer vetëm 60 sekonda kohë që ta ktheni biçikletën tuaj nga një tradicionale e zakonshme në një elektrike.

Eshtë e fuqizuar nga një motorr 500W Brushless DC dhe nga një bateri Panasonic 3V Lithium-ion. Zgjat rreth 50 km me një karikim të vetëm ose mbi 80 km nëse përdoret pedali asistent. Për më shumë, çiklistët mund ta heqin ose ndërrojnë paketën e baterisë.

Kjo rrotë mund ta përshpejtojë më shumë shpejtësinë e biçikletës tuaj dhe është e mbushur me një përbërës me densitet të lartë për ta mbrojtur nga terreni i sheshtë.

Çmimi i kësaj rrote shkon 995 dollarë.

This post is also available in: English