Tani mund ta nderroni vetë bojën e makinës tuaj sa here të doni

armir 0

Kthejeni makinën në çdo lloj ngjyre që dëshironi ju.
Ajo çfarë duhet të bëni është thjesht lyeji sipër bojës ekzistuese që ka makina juaj dhe lëreni të thahet.
Rezultati është i mahnitshëm.

Boja do zgjasë për vite të tëra madje është rezistuese ndaj lavazheve, kur shkoni lani makinën.
Nëse mërziteni nga ngjyra që i keni venë makinës, thjesht zhvendoseni bojën ekzistuese dhe lyejeni me ngjyrën që do të donit.

https://www.youtube.com/watch?v=Mh2s0sPRxPk

This post is also available in: English