Tani mund ta ndërtoni vetë kamioçinën tuaj për vetëm 12 orë

armir 0

”The OX” është është një lloj pakete e cila ju vjen në pjesë të veçuara mbasi e porosisni. Pjesët si motorri apo kutia e shpejtësisë ju vijnë veç dhe pjesët mbuluese ju vijnë veç.

Kjo lloj ‘pakete’ është projektuar që të mund të montohet në 12 orë edhe nga njerëz të cilët nuk kanë asnjë lloj eksperience në lidhje me makinat.

Kjo lloj kamioçine mund të mbajë deri në 13 njerëz ose 1200 kile ngarkesa. Ndërsa motorri katër cilindërsh prodhon 100 kuaj fuqi.