Tani mund të falenderoni dikë nga makina duke përdorur këto ‘Emoji’

armir 0

‘Car Emoji’ e krijuar nga Motormodd është një lloj sinjali për makinën tuaj.
Vendoset në dritaren e pasme të makinës dhe është dizenjuar për të falenderuar ata shoferë që janë të sjellshëm me ju në rrugë.

Kjo paisje e thjeshtë vendoset nga pjesa e brendshme e xhamit të makinës ndërsa butoni për të ndezur sinjalin e vendosni në pjesën e parme, aty ku e keni më të thjeshtë për ta shtypur. Sapo shtypni butonin, ‘emoji’ në pjesën e pasme ndizet dhe kështu ju tregoni që jeni falenderues ndaj shoferëve të sjellshëm.

Në treg ekzistojnë 14 sinjale ‘emoji’ të tillë dhe ju mund të zgjidhni sinjale si: