Tanku-zjarrfikës është një ”bishë” e vërtetë

armir 0

Tanku-zjarrfikës Spot-55 i krijuar nga kompania Dibuka GMBH mbron ekipet e zjarrfikësve nga i nxehti apo shpërthimet dhe më interesantja është që mund të kontrollohet në distancë nësë zjarri është shumë i rrezikshëm.

Në brendësi mban rreth 11000 litra ujë dhe ka një fuqi hedhje të ujit deri në 61 metra larg duke konsumuar 2,000 litra ujë në minutë.

Ky tank bën që lufta ndaj zjarreve të vështira të jetë më e thjeshtë se kurrë.