Të bësh drift me tank në Norvegji

armir 0

Mund të duket shumë qef por në fakt është me të vërtetë stërvitje ushtarake. Trupat e marinës së Shteteve të Bashkuara dhe batalioni Norvegjez po punojnë me teknikat e tyre të ngarjes së tanqeve në kushtet dimërore. Ky trajnim bëhet në Rena, Norvegji.

Tanqet në video janë tanqe norvegjiane të emërtuar Leopard 2 dhe AN M1A1. Ky lloj ushtrimi është projektuar për të përmirësuar performancën e ngarjes në dimër. Mbani mend që këta janë shoferë profesionistë në vende të mbyllura për trajnim.