Të gjithë fituesit e kompeticionit të garës së famshme “24 Hours Of Le Mans” (Video)

armir 0

Një markë ka fituar 19 herë…dhe nuk është Ferrari


Në qoftë se ka ndonjë event sportiv që ka zgjatur kohë, pa dyshim që është gara “24 Hours of Le Mans”.
E mbajtur çdo vit në Circuit de la Sarthe në një qytet afër Le Mans, Frencë, kjo garë është më e vjetra, ku gara e parë ka qënë në vitin 1923.
Është një garë e lodhshme që kërkon vetëm diçka – garë për 24 orë pa dështime mekanike.

Ndërkohë që Le Mans ka ndarë shumë çmime në historinë e tyre 89 vjeçare, është interesante të shohësh cilët janë këta emra që nga fillimi.

This post is also available in: English