Teknologjia e re nga Audi ndihmon shoferët që të arrijnë gjithnjë dritën e gjelbër në semafor

ardita 0

Prodhuesi gjerman i automjeteve Audi, kërkon të lidhë modelet e tij të reja me semaforat në jugun e qytetit të Gjermanisë në Ingolstadt, duke filluar nga muaji korrik.

Shërbimi i ndarjes së informacionit u mundëson shoferëve të përshtatin shpejtësinë e gomave për të arritur dritën e ndriçimit në dritën e gjelbër, duke qëndruar brenda kufijve të shpejtësisë dhe duke u mundësuar shoferëve të kalojnë sa më shumë semaforë që të jetë e mundur.

Prodhuesi gjerman e ofron këtë shërbim prej dy vitesh në disa qytete amerikane si Las Vegas, Los Anxhelos dhe Uashington.