Tesla Model S P100D vs Lamborghini Aventador S: Një makinë elektrike përballë një supermakine

liridona 0

Tesla kundër Lambo. Një sedan elektrik kundër një makine me karburant. Apo mos duhet të themi një makinë elektrike përballë një supermakine?

Kjo garë vë përballë Tesla Model S P100D, kundër Lamborghini Aventador S.

E njëjta Lamborghini Aventador është përballur edhe me Tesla Model X P100D SUV, dhe ka fituar. Por ne të gjithë e dimë që Model S është më e shpejtë.

Pra, cila makinë do të jetë në avantazh kësaj rradhe?

Ka tre lloje sfidash brenda kësaj gare. Njëra është gjysëm kilometri i parë. E dyta është kur makinat arrijnë shpejtësinë 177 km/h dhe e treta është testi i frenimit.

Epo Model S fiton të paktën njërën nga sfidat. Për më tepër shikoni videon më lart.