Tetrahedron Superyacht- Kur të shikoni këtë jaht do thoni…uauuu!

Mariglen 0

Kemi parë jahtet më të mëdhenj, më të gjatë, më të shpejtë, më të shtrenjtë por akoma s’kemi parë…Tetrahedron Superyacht. 

Ideatori i këti jahti futuristik është Jonathan Schwinge i cili për momentin e ka jahtin vetëm në disa skica të ilustruara bukur. Kjo kryevepër ka disa elemente, përveç dizajnit, që e bejnë të veçant.Për shkak të fletave nënujore ky jaht ka aftesin të lundrojë më shpejtë të lartë edhe pse forma e tij nuk premton diçka të tillë. Kjo ndodh sepse kur ai përshpejton, ngrihet nga siperfaqja e ujit dhe kjo sjell rezistenc të ulet të ujit. Shpejtësia maksimale që do mund të arrije jahti është 43, milie dhe do ket mundësi të përshkruajë 3000 milie detare.

Kjo teknologji është relativisht e re dhe lejon që aniet të ecin më shpejtë dhe të përdorin karburantin me efiçens. Por është hera e parë që përdoret për një struktur kaq të madhe. Gjithashtu Tetrahedron Superyacht do mund të akomodoje 10 persona dhe tu ofrojë atyre një eksperienc të paharrueshme.

Fatkeqsisht këto ilustrime nuk do vihen në zbatim se shpejti, por vullneti i fort i një miljarderi mund të bejë çdo gjë. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”93″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

This post is also available in: English