Tingulli i mahnitshëm që mund të lëshojë Ford Explorer ST

liridona 0

Modifikimi e ka bërë këtë SUV, të lëshojë zhurmë edhe më të madhe

Sa do që veturat lëshojë tingull të lartë, gjithnjë ka njerëz që duan t’i modifikojnë që të jenë edhe më të zhurmshme

Këtë dëshirë mund të plotësojë Borla Performance Industries, duke punuar në vetura të ndryshme, që t’ju bëjë tingullin sa më të këndshëm.

Më herët, modifikimin për tingull më të mirë, zakonisht e kërkonin pronarët e makinave sportive, por këtë dëshirë tani e kanë edhe ata që kanë makina SUV.

Borla ka zhvilluar edhe sistemin e brendshëm, që ia rritë tingullin dhe e bën shumë më të mahnitshëm atë për modelin Ford Explorer ST, në versionet XLT, Limited dhe ST. Por, e njëjta nuk mund të bëhet edhe në versionin Explorer Hybrid.

Nëpërmjet sistemin për nxjerrjen e gazit T-304, të punuar nga metali që nuk ndryshket, është mundësuar ndryshimi i tingullit, që të bëhet shumë më i mirë.