Toyota 2019 më sportive, më luksoze dhe më e bukur se kurrë!

liridona 0

Toyota shpreson të ndryshojë disa mendje rreth objektivit demografik të Toyota Avalonit të ri. Tani në brezin e pestë, modeli i vitit 2019 është ndërtuar në Arkitekturën e Re të Tokës të Toyota (TNGA) me një pamje të freskët, më pak të butë dhe një paketim V6 me 3.5 litra 301 kuaj fuqi dhe 267 lb-ft. Ka edhe një mënyrë sportive.

Shfrytëzimi i goditjeve adaptive, të quajtura Suspensioni Variant Adaptive, shoferi i Avalon tani mund të zgjedhë modalitetin “Sport”, i cili i bën gjërat më të lehta. Avalon Touring ofron edhe sport plus, i cili përveç lehtësimeve, ndryshon karakteristikat e shënimit të shkarkimit me atë që e quan Enhancing Engine Sound.

Dhe dëgjonhet më shumë zhurmë nga motorri V6. Por në të vërtetë, motori i montuar tërthorazi është një motor i qetë dhe i projektuar për të udhëtuar qetësisht.

Është gjithashtu e arsyeshme sepse është ekonomike. Toyota mori disa truke hibride dhe inkorporoi ato në çdo Avalon.

Me një raport të lartë të kompresimit prej 11.8: 1, të jeni të sigurt që 3.5 litra me vlerë zhvendosje të arrijnë përafërsisht mbi 300 kuaj fuqi, por kjo shkon në ciklin Atkinson, një mënyrë më efikase, por më pak e fuqishme për të lëvizur një makinë. Përfitimi vjen me ekonominë e karburantit të autostradës në vitet 30 (32 MPG për XLE trim, 31 për të tjerët). Kjo makinë kartakterizohet nga luksi, bukuria,thjeshtesia dhe eshte shume ekonomike.

[Best_Wordpress_Gallery id=”113″ gal_title=”2019 TOYOTA AVALON”]

This post is also available in: English