Triumph Bonneville Bobber një motorr fantastik

Admin 0

Që nga prezantimi i parë në vitin 2017 Triumph Bonneville Bobber ka qenë një motorr shumë i kërkuar. Duke kombinuar dizajnin e një motorri të pas luftës së dytë botërore me performancën e një motorri modern Triumph ka krijuar një motorr fantastik. Bobber është një motorr i fuqishëm por duke ruajtur qetësinë dhe kontrollin.

Ky motorr 1200  kubiksh mund të jetë ajo që ju duhet për të udhëtuar në qytet nëse jeni fans i motorrëve klasik. Edhe në një shpejtësi prej 70mph Bonneviile Bobber është një motorr i qetë,  i manovrueshëm dhe shumë i rehatshëm. Çmimi i një Triumph Bonneville Bobber është 8499 £.

This post is also available in: English