Triumph Rocket III, për rrugë të gjata me ç’do lloj moti(video)

Mariglen 0

Gjatë vitetve shumë kompani kanë provuar të ndërtojnë modele të veçanta dhe të çuditshme motorrësh, shumica prej të cilëve nuk janë shitur shumë dhe pas një periudhe të shkurtë kohe janë harruar fare. Pork y nuk është rasti i Triumph Rocket III motorri që ka një fuqi të madhe. Pozicioni i uljes kur do të udhëtoni nuk është i përshtatshëm për të gjithë dhe amortizatorët mund të jenë pak të fortë pork jo nuk duhet tjua prishi mendimin rreth këtij motorri. Ky është një motorr fantastik që do t’ju përqejë shumë menjëherë sapo të hipni dhe të bëni një xhiro me të. Çmimi i një motorri Triumph Rocket III është 8232 Euro

This post is also available in: English