Galeri

Recent Post

Mercedes-AMG GLE 63 S dhe GLS 63 debutojnë me nga 602 kuajfuqi

Panairi i veturave në Los Anxhelos është vendi i promovimit të versioneve sportive AMG të Merced

BMW prezanton “bishat” në panairin e Gjeneves,ndër to dhe koncepti i X7.

1.BMW i8 Roadster BMW i8 Roadster plug-in hibride BMW eDrive: konsumi i energjisë (i kombinuar): 14,