Vetura e parë që furnizohet me energji nga Maserati, duket dhe tingëllon shumë mirë

liridona 0

Ka filluar testimet, vetura e parë nga Maserati, që funksionon në tërësi nëpërmjet baterive

Maserati e ka parë që e ardhmja e automobilizmit, janë veturat që mbushen me rrymë dhe ka vendosur që t’i përshtatet kërkesave të tregut

Derisa njoftoi se do t’i lirojë modelet e reja, që të shtojë shitjet dhe të zgjerohet sa më shumë në treg, ky prodhues italian bëri të ditur edhe për një edicion special.

Tani, vjen një lajm tjetër nga Maserati, që njofton se ka nisur testimin e veturës së parë që mbushet me rrymë, derisa e ka shfaqur edhe në lëvizje.

Bazuar në pamjet e modelit që besohet se do të quhet MMXXI, vërehet se ka dukje dhe tingull shumë të mirë, ndërsa pritet që të jetë edhe e fuqishme.

Specifika apo detaje tjera rreth kësaj makine, Maserati nuk ka dhënë, por këto pritet të bëhen të ditura në të ardhmen.