Video/Hidhini një sy kësaj makinerie të fuqishme e cila i ”grin” makinat si të ishin letër

armir 0

Kjo makineri gjigande i copëzon makinat për riciklim.
Quhet VZ 950 dhe është krijuar nga ‘Arjes Recycling Innovation”. Makineria i copëzon makinat dhe i bën për skrap në mënyrë që metali të mund të përdoret në të ardhmen për gjëra të tjera.

Grirësja përdor 2 motorr elektrik për të lëvizur tehet të cilat e ”gllabërojnë’ makinën dhe e presin në copa copa.
Por kjo makineri mund të përdoret dhe për gjëra të tjera  si përshembull për të copëzuar drutë apo plastikat.