Video/Kjo makineri i shtron rrugët sikur të ishte printer

armir 0

Kjo makiner i shtron rrugët sikur të ishte printer.
E krijuar nga RP Systems, printuesi rrugëve i rradhit tullat në një mënyrë mjaft preçize. Tullat meren nga pjesa e sipërme ku aty vendosen dhe rregullohen me dorë. Ajo çfarë bën makineria është që lëviz ngadalë mbrapsht dhe në këtë mënyrë tullat shtrohen duke përdorur gravitetin.

Ky lloj shtrimi mund të aplikohet më shumë në të ardhmen duke parë efektivitetin e makinerisë.

This post is also available in: English