Video/Ky krik i vogël mund të ngrejë pesha çmendurisht të mëdhaja

armir 0

Ky krik mahnitës mund mund të ngrejë makinat apo dhe mjetet e rënda vetëm në disa sekonda.
Kriku i quajtur ‘Trestle Jack’ është i thjeshtë në përdorim sepse nevojitet thjesht lëvizja që ky krik lehtësisht të ngrejë apo të ulë akset e një mjeti.

Për të gjithë është më e thjeshtë tani sepse askujt nuk do ti duhet të futet poshtë mjetit, duke e bërë këtë krik një alternativë të sigurtë për çdo njeri.