Video/Ky mjet i gjithi elektrik do të ndryshojë mënyrën tonë të udhëtuarit

armir 0

Ky mjet transporti është një nga miqësorët ndaj mjedisit.
I quajtur ”The Sam”, mjeti elektrik mund të udhëtojë për rreth 100 kilometra me një të karikuar të vetme dhe gjithashtu për 1 orë mund karikohet deri në 40%.

Interesante për këtë makinë dy-vendëshe është që është prodhuar nga materiale të riciklueshme dhe kjo lloj teknologjie mund të jetë e ardhmja e transportit në qytetet e mëdha.