Video/Momenti kur një makinë sportive gjatë garës përfundon në lumë

armir 0

Gjatë një gare një makinë ka gabuar trajektoren dhe ka përfunduar në lumë.

Ngjarja ka ndodhur në Rostov, Rusi ku raportohet që shoferi ka dalë i gjallë nga ky aksident i tmerrshëm.
Në momentin që makina ka rënë në lumë, sipërfaqja e tij ishte e ngrirë por shtresa e akullit që e mbulonte lumin menjëherë është thyer dhe makina ka përfunduar nën ujë. Mund të themi që shoferi ka qenë me të vërtet me fat sepse shikuesit e pranishëm kanë shkuar dhe e kanë ndihmuar menjëherë.

Për më shumë shihni videon:

https://twitter.com/k0lllak/status/1068553488194510856?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1068553488194510856&ref_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Fgare-veturash-momenti-kur-njera-nga-perfundon-ne-lume-video%2F