Video/Spray reflektues i cili i bën më të sigurtë çiklistët natën në errësire

armir 0

Ky spray ju bën që të ndriçoni në errësirë.
Bën që vrapi apo çiklizmi gjatë natës të jenë më të sigurta.
Sprayn e veçantë mund ta hidhni kudo, në rroba, te biçikleta etj.
E veçanta është që ky spray e reflekton mbrapsht dritën dhe kështu ju dukeni natën.

Madje ky spray është miqësor ndaj kafshëve duke mos e dëmtuar gëzofin e tyre. Mënyra më e mirë për të qenë të sigurtë.

This post is also available in: English