Video/Tanku i cili mund të lundrojë në det duke u kthyer në një varkë

armir 0

Ky tank i stërmadh mund të lundrojë në det.
Tanku i quajtur”Ultra Heavy-Lift Amphibious Connector” është krijuar për Forcat Ushtarake të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe shërben që të transportojë mjete të rënda nga bregu në breg.

Ato që bëjnë të mundur lundrimin e këtij tanku janë zinxhirët e stërmëdha të cilët luajnë funksionin e lopatave dhe në këtë mënyrë e shtyjnë tankun në ujë por edhe mundësojnë që tanku të ecë në tokë të thatë.

Këtij po që mund ti themi një monstër deti.