Video/Të bësh drift me tank është detyrim për ata që i ngasin në ushtrinë Norvegjeze

armir 0

Mund të duket shumë gallatë por me të vërtetë që të bësh drift me tank është një ushtrim i detyrueshëm për ata që i ngasin në ushtrinë Norvegjeze.

Trupat e Marinës Amerikane dhe Batalioni Noregjez po punojnë dhe bashkëpunojnë në aftysitë e tyre e të ngarit të tanqeve në kushtet klimaterike të ftohta, pra në dimër.
Ky trajnim bëhet në Rena të Norvegjisë.

Tanqet që shikoni në video janë ”Leopard 2” dhe ”M1A1” dhe i ka në pronësi shteti Norvegjez.
Ky ushtrim bëhet për të përmirësuar ngasjen në kushte të vështira klimaterike.