Video/Teknologji e së ardhmes, kamioni hap gropat dhe i mbyll brenda 5 minutave

armir 0

Një firmë e zhvillimit të inxhinierisë Dahir Insaatt ka projektuar kamionin e së ardhmes që riparon gropat në asphalt brenda 5 minutave. 

Kamioni lokalizon pjesën e rrugës së dëmtuar dhe duke përdorur një seri trapanësh dhe sharre e pret dhe më pas e riparon duke e kthyer asfaltin në gjëndje të re.