Vjedh Një Ferrari La Ferrari-Bjondja në Timon-01

Admin 0

Bjondja ne Timon. Kush është mendimi juaj i parë kur vjen fjala të femrat pas timonit, sidomos kur ato janë bjonde? Gjithsesi çdo paragjykim ose stereotip që mund të keni  do t’ju ike pasi të keni  parë Alex.

Alex është ndoshta bjondja më e famshme në boten e makinave, ose më mirë le të themi në botën e super makinave. Me stilin e saj të veçantë provon makina luksoze dhe nga më të shtrenjtat në botë. Duke e parë të ngasë makinë nuk do keni më paragjykime për femrat.

Automjet.al do t’ju sjellë një seri  episodesh me Alex-in duke bërë çmendurira me makinat më të shtrenjta në botë. Cikli i episodeve do quhet ‘’Bjondja në Timon’ ’. Në episodin e parë ajo ndodhet para dilemes: Të “vjedh” një Ferrari LaFerrari apo nje LaFerrari Aperta? Shikoni se cfarë bën.

Lini një Përgjigje