Volkswagen California XXL shpallet në top të listës si furgoni kampues më i mirë

armir 0

Modeli California XXL do të bazohet në modelin Volkswagen Crafter 5986mm të gjatë.

Tavani i lartë i këtij furgoni do ti mundësoje më të rriturve të qendrojnë në këmbë.
Brënda , ky furgon do të ketë një banjo me dush, përveç kësaj do të ketë shtretër per dy të rritur dhe dy fëmijë.
Gjithashtu kuzhina e vogël brënda përfshin një lavaman, një sobë gazi dhe dy frigorifera.

Marka Volkswagen akoma nuk e ka specifikuar sesa shumë modeli California XXL do ti afrohet këtij konceptit, kështu që ndriçimi i brendshëm (mood light), çatia me pamje panoramike, video projektori  në zonën e shtretërve nuk janë konfirmuar akoma nëse do të jenë kur të ketë prodhime të këtij modeli.


Një çmim për këtë model akoma nuk është shpallur nga kompania.

This post is also available in: English