Volkswagen Golf i ri u pa më afër se kurrë më parë, pa asnjë shtresë kamuflazhi

ardita 0

Dukja më e përafërt e kësaj makine të re, që nuk është parë kështu ndonjëherë

Në Franksfurt Motor Show, e kemi parë modelin ID.3, por Volkswagen nuk i ka përfunduar befasitë për këtë vit.

Gjatë këtij organizimi, VW kishte planifikuar ta prezantojë edhe modelin e ri të Golf, por kjo është shtyrë për në tetor.

Më herët, e kemi parë Golf GTE që është një hibrid elektrik, derisa tani është parë teksa testohej edhe Golf pa asnjë shtresë kamuflazhi vetëm disa ngjitëse në dritat e përparme dhe të prapme.

Vërehet porti për mbushje në mbrojtësen e anës së majtë, rrotat e reja dhe grill të ngjashëm me GTE. Ky model që u pa më afër se kurrë më parë, kishte edhe logon e re.

Si pjesë e gjeneratës së tetë, Volkswagen Golf do të jetë më i liri në shfrytëzim deri më tani, teknologji të lartë dhe stil të mirë.