Volkswagen i ka dhënë Golf R 40 ngjyra të reja!

liridona 0

Volkswagen Golf R po merr pak nga pak terrenin që do. Ajo ka qenë rreth katër vjet në formën e saj aktuale, dhe kohët e fundit ka bërë disa lëvizje përsa i përket paraqitjes së saj. VW ka gjetur një mënyrë për të luftuar ndaj konkurrencës. Një tërësi 40 ngjyrash të reja. Secili prej tyre do t’ju kthejë $ 2,500 -, ata janë opsionale në Amerikë, për tani. 

 

1.Ginster Yellow

2.Curry Yellow

3.Bordeaux Red

4.Cliff Green

5.Nogaro Blue

6.Mars Red

7.Sarantos Turquoise

8.Magma Orange

9.TNT Orange

10.Traffic Purple

11.Dark Violet Pearl

This post is also available in: English