Wow, Koncepti BMW M8 Gran Coupe do tju lërë pa fjalë! Video mbreslënëse!

liridona 0

Ky është koncepti i ri BMW M8 Gran Coupe. BMW mund të përdorë fjalën ‘koncept’, por përveç disa detajeve të vogla, kjo është në thelb instalimi më i fundit i familjes së re të Serisë 8, duke ndjekur nga koncepti 8 Coupe Coupe i paraqitur vitin e kaluar.

Këtë herë, BMW ka zgjedhur që të na tregojë Serinë 8 në maskën e një variant të plotë M, edhe pse natyrisht do të jetë një varg i vogël Coupes Coupe 8 Series që vijnë në treg.

Asgjë nuk është konfirmuar nga BMW në këtë fazë përsa i përket paketës mekanike të M8 Gran Coupe, as ndonjë detaj të brendshëm të tij, por presim të njëjtin motor si M5 i ri. Kjo do të thotë një turbo binjakë V8 me 4.4 litra me shpejtësi të mjaftueshme 600bhp, një shpejtësi automatike me tetë shpejtësi dhe një sistem me katër goma që gjithashtu lejon që makina të jetë makinë me goma të pasme vetëm nëse përzgjidhet modaliteti përkatës i shoferit.

Gomat gjithashtu janë një zhvillim i ri për M8, me sipërfaqet më të lehta, jo piktura dhe lustrim, duke i dhënë gomave një efekt diamanti në lëvizje, në krahasim me pamjen e zakonshme të rrotullimit të disqeve.

Në më shumë se pesë metra gjatësi, Gran Coupe M8 është një makinë e madhe, me një shtrirje kulmore pak më të lartë se ajo e Coupe 8 Series.

Lini një Përgjigje