Yamaha R1

armir 0

Yamaha R1 këtë vit feston 20 vjetorin edhe pse ka ndryshuar që nga motorri i parë ajo sërish na ka dhuruar performanca spektakolare por edhe duke rivalizuar Honda CBR 1000RR Fireblade dhe Suzuki GSX-R1000.Versioni i 2077-2008 është version i fundit i prezantuar por edhe pse me disa ndryshime e vemtja gjë që Yamaha nuk ka ndryshuar shumë është fuqia dhe shpejtësia e motorrit.

Një motorr perfekt në pistë dhe shumë i përdorshëm dhe në rrugë por më shpejtësi më të ulët Yamaha R1 është motorri që duhet të keni. Ai vjen me një çmim prej 5995 paundësh.